Murals Heerlen – Oude Kerkstraat (1)
Murals Heerlen – Oude Kerkstraat (1)

Murals Heerlen – Oude Kerkstraat (1)

Heerlen staat bekend bij de pers bekend als de muralhoofdstad van Nederland. De gemeente voert bewust beleid waarbij street art en urban art vormen alle ruimte krijgen. Ik probeer als inwoner van de gemeente Heerlen vele van deze murals te fotograferen en in de belangstelling te brengen:
De mural die vandaag in de belangstelling staat bevindt zich aan de Oude Kerkstraat in de wijk Schandelen. Ik kan er veel over zeggen, maar dit is ongetwijfeld een van de kleurrijkste murals die ik tot nu toe geplaatst heb, en er staan er nog meer!. Het is het eerste van de vier werken van de Amerikaanse kunstenaar Gaia. De mensen die erop staan zijn de bewoners uit de straat.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

    1. Sjoerd

      Er zijn speciale stadswandelingen in Heerlen langs de Murals, deze worden druk bezocht. Aantallen weet ik echter niet. maar als je op het onderwerp zoekt vind je ontzettend veel foto’s.

  1. Goede morgen Sjoerd, hies zou ik een tijd stil bij blijven staan, er is zoveel te zien en ook veel grapjes, leuk dat de bewoners erin zijn gebracht.
    Deze murals zijn toch veel mooier dan de saaie zijkanten van gebouwen nietwaar? Ik wens je een fijne woensdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.