Knip, knip.
Knip, knip.

Knip, knip.

Soms zit het mee, maar af en toe zit het even niet mee. Stel je bent een firmamedewerker en moet ergens gaan werken waar het verplicht is om je laptop vast te leggen als je even afwezig bent. Je hebt uiteraard niet zelf een slot in je tas, dus maar ergens ene lenen die toevallig op tafel ligt. Hoppa slot erin en klaar toch… En als je dan in de late middag naar huis gaat pak je het sleuteltje en …niks hoppa, wat je ook probeert, het slot wil niet wijken en eigent zich jou laptop toe. Uiteraard wil iedereen even proberen, want dat slot had het altijd goed gedaan, maar niks nakkes nada. Het slot wil niet wijken. En om het slot eraf te krijgen zijn grotere midden nodig, en die zijn uiteraard niet aanwezig. Met de moed der wanhoop laat je de laptop achter met het idee ik moet morgen terug en dan zien we wel. Met verkrachte eenden hebben we dan ook deze laptop met de nodige hulpmiddelen van zijn slot ontdaan, de dolgelukkige jonge man is ons eeuwig dankbaar en zal wel denken, daar ga ik nooit meer terug.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

13 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, dat is inderdaad een nare toestand voor de eigenaar van de laptop. Zo denk je wel eens dat de elektronica ook niet altijd even handig is, maar de oplossing is dus gevonden en dat is wel prettig.
    Ik wens je een fijne vrijdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.