PIZ cursus
PIZ cursus

PIZ cursus

Deze week ben ik op cursus, dan weten jullie meteen waar mijn reacties blijven, die komen niet… Ik zit samen met mijn vrouw in het midden van het land lekker te genieten van een cursus Pensioen In Zicht (PIZ). We zitten in Doorn, in een mooie bosrijke omgeving om aan te horen wat ik allemaal met mijn vrije tijd moet gaan doen, ik vrees echter dat iedere dag een briefje klaar ligt met alles wat gedaan moet worden die dag… Jeslynn was in het weekend o.a. hier om de verjaardag van mijn vrouw te vieren. kijk maar waar ze naar toe wijst. “Er is er een jarig, hoera, hoera. Dat kun je wel zien, dat is zij…”. Mijn vrouw is vandaag jarig en dat hebben we dus gisteren gevierd met de hele familie.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

 1. logbankje

  Nog van harte gefeliciteerd met je vrouw, nog vele jaren samen.
  Het voordeel is dat je straks goed voorbereid met pensioen gaat.
  Wat een mooie foto van Jeslynn, het is een slimme meid. Hans

 2. Ria van Felius

  Nog van harte gefeliciteerd! Jarig zijn is een serieuze zaak dat zie je zo! Veel plezier op je pensioencursus, wat ze toch al niet verzinnen tegenwoordig om het personeel een weekje weg te sturen 😀

 3. Goede morgen Sjoerd, wij kregen niet zo’n cursus maar we hebben het wel gered, jammer genoeg maar één jaar kunnen genieten, want toen is mijn man gestorven.
  Hartelijk gefeliciteerd mevrouw van Sjoerd, en nog veel gelukkige jaren samen gewenst. Aan Jeslynn kun je zien dat verjaardag vieren een serieuze zaak is.
  Een fijne maandag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.