Het is spannend in Purmerland
Het is spannend in Purmerland

Het is spannend in Purmerland

bVision & Photography

Het transformatorhuisje van deze week is afkomstig van Jeanne van sjannesblog. Het staat in Purmerland, een dorp in de gemeente Landsmeer, in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Het ligt net ten zuiden van de Purmerend en ten noorden van Den Ilp. Maar, laten we eerst Jeanne maar eens aan het woord:

bVision & Photography

Hoi Sjoerd
Nog helemaal vol van de Amsterdamse schoolstijl, die ik in museum Het Schip in Amsterdam had gezien en het digitaal platform voor de Amsterdamse school, waar ze ook transformatorhuisjes op in kaart brengen, kan ik het niet laten je dit trafohuisje te sturen.

bVision & Photography

Het staat in Purmerland. Ik kwam er langs tijdens een wandeling vorige week. De geglazuurde tegels van hond en haan lagen ook in het museum. De rand is dus typisch Amsterdamse school, want daar wordt materiaal anders gebruikt, dan oorspronkelijk de bedoeling was.
Groetjes
Jeanne

bVision & Photography

Door de reclame op het trafohuisje was het vinden ervan op Google Maps uiteraard een fluitje van een cent. Zoek een sportveld langs de lintbebouwing en tsjakka, daar is die dan… Trouwens ik heb de haan en hond tegels hier thuis liggen, met het bijbehorende verhaal. Als je het verhaal hierover wil lezen klik dan hier: Haan en Hond verhaal

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

12 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.