Vautje Bedankt in Maastricht
Vautje Bedankt in Maastricht

Vautje Bedankt in Maastricht

bVision & Photography

Natuurlijk zijn er ook in Maastricht wel enkele panden te vinden die je beter kunt slopen dan restaureren. Zo kwam ik gisteren per ongeluk in de Sint Pieterstraat een ruimte tegen waar men een paar pandjes gesloopt had. Alleen de buren waren daar niet echt gelukkig mee. Scheuren aan de zij en voorkant waren duidelijk afkomstig van dit sloopwerk. Op de foto is maar een klein gedeelte te zien van alle scheuren aan de zijkant, maar zeker ook aan de voorkant van dit gebouw. Dat zal nog wel een paar stuivers extra kosten om dit pand ook te restaureren en terug te brengen in de oorspronkelijke staat voor het slopen… Men was dan ook druk bezig met het opnemen van alle schades.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

12 Comments

 1. Ook hier is ’t dus van dat, alleen nieuwbouw, een ander soort miserie. Meer stukjes gevel komen naar beneden, lekken worden groter… Wij (eigenaars) dagvaarden, maar ’t is vechten tegen windmolens…
  Lie(f)s.

 2. logbankje

  Slopen van panden is lastig omdat zonder schade te doen, zeker als deze tussen elkaar geklemd staan en op elkaar steunen. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 3. Hopelijk is het goed te repareren, het lijkt wel of de heleboel is ontzet. Straks moet er een heel nieuwe gevel in gemetseld worden. + een nieuwe zijgevel, en wie weet hoe de achterkant er uit zal zien. De eigenaren van dat pand zullen zeker ‘not amused’ zijn. Het zal je maar gebeuren zeg. Voor je het weet stort daar ook nog wat in.
  Voor jou in ieder geval wel een fijne vrijdag gewenst.

 4. ik heb het vorige zaterdag ook gezien, ik was al ff niet in Maastricht geweest, en er was veel veranderd
  dit pand,daar kwam ik ook langs, we zetten de auto op de cabergstraat
  Een @->- voor jou.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.