Murals Heerlen: Diversiteit – Spoorsingel
Murals Heerlen: Diversiteit – Spoorsingel

Murals Heerlen: Diversiteit – Spoorsingel

Heerlen staat bij de pers bekend als de muralhoofdstad van Nederland. De gemeente voert bewust beleid waarbij street art en urban art vormen alle ruimte krijgen. Ik probeer als inwoner van de gemeente Heerlen vele van deze murals te fotograferen en in de belangstelling te brengen:
Deze muurschildering vinden we op de hoek van de Willemstraat en de Spoorsingel en is is gemaakt door Dourone (uit Madrid) en Elodieloll (uit Parijs). Een transition in color en het heet Diversiteit. De geribbelde gevel was moeilijk te bewerken. Deze mural voegt duidelijk wat toe aan deze gevel. Het begin zit aan de Spoorsingel en loopt dan om het hoekje naar de Willemstraat. Een waar kunstwerk.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

13 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.