En toen was er een gat.
En toen was er een gat.

En toen was er een gat.

Wat een weertje in het weekend. Regen, regen en nog meer regen. Maar dat was niet het ergste. Gistermiddag begon het ineens te stormen en ik kreeg het idee dat er een kleine windhoos door de tuin raasde. En ja hoor, op een gegeven moment een heftig gekraak wat we even niet thuis konden brengen, totdat ik achterom naar buiten keek. Een deel van de redelijk nieuwe schutting was compleet losgeslagen en weggewaaid. De tuin van de appartementen naast ons in, en op een haar na door een ruit gegaan en wat vernieling daar op het terras aangericht. Gelukkig niet ernstig en zelf te repareren. Alleen de schutting is aan de zijkanten gewoon afgebroken en niet meer zonder reparatie te herstellen. Ach, zo blijven we wel weer bezig

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

 1. Tja, dat is een sneu, maar herkenbaar beeld. In de loop der jaren zijn de schuttingen hier ook al een paar maal deels om gegaan. Na de laatste storm heeft mijn zwager ze extra gezekerd met een paar pergola’s. Dat zal de wind leren. 😉

 2. logbankje

  Het was zeker een sterke wind, gelukkig geen grote schade.
  Ooit ook bij mij een schutting omgewaaid.
  Was en beste klus want er was meer schade dan eerst leek. Hans

  Je verzoekje ligt op de Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 3. Goede morgen Sjoerd, gelukkig is er niet erg veel schade ontstaan. Hier heeft het ook goed gestormd, maar alles staat nog op zijn plek.
  Ik wens je een fijne maandag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.