Wat een weertje in het weekend. Regen, regen en nog meer regen. Maar dat was niet het ergste. Gistermiddag begon het ineens te stormen en ik kreeg het idee dat er een kleine windhoos door de tuin raasde. En ja hoor, op een gegeven moment een heftig gekraak wat we even niet thuis konden brengen, totdat ik achterom naar buiten keek. Een deel van de redelijk nieuwe schutting was compleet losgeslagen en weggewaaid. De tuin van de appartementen naast ons in, en op een haar na door een ruit gegaan en wat vernieling daar op het terras aangericht. Gelukkig niet ernstig en zelf te repareren. Alleen de schutting is aan de zijkanten gewoon afgebroken en niet meer zonder reparatie te herstellen. Ach, zo blijven we wel weer bezig

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

 1. Het was zeker een sterke wind, gelukkig geen grote schade.
  Ooit ook bij mij een schutting omgewaaid.
  Was en beste klus want er was meer schade dan eerst leek. Hans

  Je verzoekje ligt op de Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

  logbankje

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.