Waterig hier…
Waterig hier…

Waterig hier…

bVision & Photography

Water en water en nog meer water… Bij mijn dochter liep het zo vanuit de tuin het huis in. De sloten hier zijn vol en het water staat zelfs in de bermen van de wegen. Ik hoorde zelfs ergens dat er vissen een plekje gevonden hadden in een vogelhuisje. Wellicht wat overdreven, maar nat is het hier zeker. Al zou je dat niet zeggen als je naar de bloembakken op ons balkon kijkt. Maar wij zitten dan ook op 1 hoog, halverwege de berg. Veilig en hoog zit dus ook mijn kleindochter een boek van Dikkie Dik te lezen, terwijl pa en ma bezig zijn het huis droog te houden. Beide foto’s zijn genomen toen het heel even droog dreigde te worden. Vijf minuten later hagelde het… voor de afwisseling. Maart roert zijn staart.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

 1. Frank-103

  Halverwege de berg zit je veilig! Hier zitten we iets van 5 meter onder de zeespiegel, dat luistert vrij nauwkeurig, en daar is de techniek gelukkig op ingeregeld, zodat we hier geen natte voeten krijgen.

 2. Hier was het ook knap waterig vorige week. dat was aan mijn regenmeter nauwelijks terug te zien, realiseerde ik me vrijdag ineens. Bleek het doorvoersysteem verstopt te zitten door hazelaarkatjes. Afijn, het is weer klaar en intussen schijnt de zon eindelijk weer eens..

 3. Hey Sjoerd,

  nee… op de foto’s is de enorme natheid inderdaad niet te zien.
  De bakken op het balkon zien er prima uit en het kleine meisje zit lekker droog op de grond.
  Maar nat is het wel.
  Mijn tuin heeft erg natte gedeeltes.
  Misschien moet ik er maar een moeras van maken.

  Groetjes van Marlou

  .

 4. Ria van Felius

  De boeren hier zijn ernog steeds blij mee heb ik me laten vertellen, dus ja… en zolang het binnen droog blijft vind ik het best. De wind is gelukkig gaan liggen.

 5. Goede morgen Sjoerd, dan is het hier een stuk droger gelukkig. Gister ben ik nog even een eindje gaan wandelen omdat de zon zo lekker scheen. Al stond er wel een behoorlijk stuk wind te waaien en die is nog fris in deze tijd van het jaar.
  Ik wens je een fijne maandag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.