Langzaam maar zeker
Langzaam maar zeker

Langzaam maar zeker

Nu ik me er bij neergelegd heb dat ik toch met pensioen moet, kan het het eigenlijk niet meer snel genoeg gebeuren. Ik heb al een hele lijst met werkzaamheden die ik nog moet uitvoeren, daar ben ik wel een paar maanden mee zoet, mijn dochter heeft daarbij ook nog wat werk liggen. De hobby moet daar ook een plaats in krijgen, ik wil nog wat vrijwilligerswerk gaan doen, en heb daar ook al wat ideeën bij. Maar eerst nog even de centimeters van een meter afknabbelen iedere dag ene… We komen er wel.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

  1. Nog 99 dagen Sjoerd. Ik nog 317. Samen aftellen. Ik weet niet of ik vrijwilligerswerk ga doen. Het wordt mij afgeraden. Zou wel nog iets parttimes willen doen, maar de spoeling is dun daar (Zeeuws- en Oost-Vlaanderen). Ik maak nog geen concrete plannen, maar denk er wel eens aan. Ik wil er niet te veel aan denken en het maar over me heen laten komen. Het is per slot van rekening mijn eigen keuze.

  2. Goede morgen Sjoerd, ik heb het na mijn pensioen geloof ik nog drukker dan tijdens mijn werk. Straks ook weer naar mijn vrijwilligerswerk, twee dagen in de week oppassen op de kleindochters en dan ook nog mijn huis bijhouden en zwemmen kortom ik heb iedere dag wel wat te doen 🙂 gelukkig wel.
    Een prettige dinsdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.