Circus bVision oet Gebrook
Circus bVision oet Gebrook

Circus bVision oet Gebrook

Wie komt naar ons kattencircus, daar kunt u dagelijks een voorstelling meemaken van onze zwarte acrobate Kaatje. Kaatje is vooral bekend door haar acrobatische sprongen en fratsen. Noem het maar in huis, of onze Kaat heeft er wel al bovenop gezeten. De boekenkasten in de kamer zijn niet veilig. Maar dit kunstje om via de toevallig op een kier staande deur naar de hangende boekenkast te komen hadden we nog niet gezien. Onze kater Ollie kan daar heel jaloers naar kijken. Hij heeft alleen niet de geweldige sprongkracht van onze Kaat. Ik moet me bij haar verontschuldigen voor de slechte kwaliteit van deze foto, maar zo snel zal ik die wel niet meer kunnen maken. Hier in het zuiden zouden ze tegen Kaatje zeggen zeggen “unne duvelsprie”. Het laatste heeft ze te danken aan haar bijnaam, de verschijnselkat…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

  1. Kaatje is een kanjer, nu hebben zwarte katten voor mij altijd wat extra’s , ik ben dol op zwarte katten ik heb drie zwartjes gehad en nu heb ik een koetjespoes maar wel eentje met een zwart koppie. Die kun je ook overal tegenkomen en zij zoekt het vaak ook wat hoger op zodat ze een goed overzicht over het terrein heeft (in dit geval de kamer). Katten houden ervan om de boel goed in de gaten te kunnen houden en zoeken vaak een hoge plek uit.

  2. Geweldig mooi! De kwaliteit van de foto is van minder belang, de actie is groots.
    Een jaar of 40 geleden hadden vrienden van ons een vergelijkbare kat. Die sprong tot op de hoogste kast of boekenplank als je er een propje naar toe gooide. Dat bracht hij dan keurig terug. 🙂

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.