Kasteelheer
Kasteelheer

Kasteelheer

bVision & Photography

Deze week waande ik me eventjes kasteelheer op het kasteel van Limbricht. Vanuit het werk was er een cursus georganiseerd waarbij mijn aanwezigheid gewenst was. Al was het alleen maar als ondersteuning van mijn collega’s met alle vragen en onzekerheden die er in de toekomst op hun afkomen. De inhoud van de cursus is voor u uiteraard niet van belang, wel dat deze gehouden werd in het kasteel van Limbricht zelf. Mooi opgeknapt staat het met zijn kasteelheer te wachten op de dingen die komen gaan. De toekomst blijft koffiedik kijken. Ik heb er overigens nooit iets in gezien, anders dan een hoopje drab. Maar er schijnen heus mensen te zijn die daar hun hele toekomst op af (laten) stemmen. Een ding heb ik wel geleerd daar, werken is prima, als je maar plezier hebt…
De foto is overigens genomen door een collega van mij, die vond dat ik ook maar eens op de foto moest.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.