Zomaar een woensdag
Zomaar een woensdag

Zomaar een woensdag

Heerlijk zo’n woensdag, ik zou eraan kunnen wennen om meer woensdagen vrij te zijn in een week. Lekker uitslapen tot zes uur. Opstaan en het milieupark opruimen, vuilnis buiten zetten, even naar het ziekenhuis voor een controle, daarna even een stalen radiatorbekleding aangebracht, dan naar de kapper, samen met mijn vrouw. Even een slokje drinken en dan de boodschappen halen. Daarna wat foto’s opgehangen in onze Galerie. Nog snel wat opruimen en dan even met de benen omhoog. Hoezo naar bed… Ik ben nog niet klaar.
We zijn onze fotogalerie opnieuw aan het inrichten. Alle mischmasch aan lijsten worden mooie lijsten met een passe-partout, ene uitgezonderd. Dat is onze mijnwerker van Jan Toorop. Die blijf mooi in zijn eigen lijst zitten. Het is naast een schitterend oud werk ook een aandenken aan de geefster, collega blogger Marlou van Ik kan vliegen (marlou’s praathuis).

bVision & Photography

14 Comments

 1. Wauw, wat een mooi portret…
  Je kunt volgens mij in dit werk zien dat Toorop het werk van Van Gogh waardeerde (hij organiseerde de 1e eenmanstentoonstelling van diens werk). Hier zie je dezelfde aandacht voor het lot van de arbeiders, de aandacht die Van Gogh ook had… Heel bijzonder, vind ik, ik had nog nooit een werk van Toorop gezien waarin dat ook daadwerkelijk te zien was.

 2. Hoi Sjoerd,

  ohhhh… ik kreeg zomaar even kippenvel, toen ik de foto van het schilderij zag.
  Je weet, dat die altijd in de slaapkamer van onze ouders hing.
  Ik heb er zulke goeie herinneringen aan!

  En ook aan dat we het bij jou brachten.
  Fijn om het nog eens te zien!

  Dikke kus van Marlou

  .

 3. Er zijn mensen die denken dat je je zult vervelen als je vaker vrij bent, maar vrij zijn betekent nog niet dat je niets hoeft te doen natuurlijk. Die Marlou heeft soms toch pareltjes.

  Love As Always
  Di mario

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.