Volta Limburg Classic Dames
Volta Limburg Classic Dames

Volta Limburg Classic Dames

bVision & Photography

Voor ik van start ga moet ik me bij velen van u verontschuldigen, Ziggo had besloten om Limburg en later half Nederland het internet af te nemen. Restte mij na een verjaardagsfeest alleen nog de tijd om dit logje te produceren en helaas velen van u niet te bezoeken…

Afgelopen zaterdag struikelde we op weg naar de finish. Onze zorgvuldig uitgezochte binnenweg over Valkenburg, richting Maastricht via Bemelen kreeg een voortijdig einde aan de kop van de Bemelerberg. We stonden vast, muurvast. Er was wat politie op de been want een stelletje malloten op de fiets kregen hier voorrang. Dames nog wel, op van die fietsjes met een krom stuurtje, nou ja dames… jonge meiden waren het. Nu zijn de dames op mijn leeftijd nogal snel jong, maar dat terzijde. Op zich was dat niet zo erg dat we stilstonden, na gedane arbeid is het goed rusten, maar van werken krijg je ook honger, en we waren op weg naar een etablissement achter Maastricht om daar wat te gaan nuttigen… Maar goed, ik las later het waarom, wat en wie er gewonnen hebben.

bVision & Photography

Het bleek te gaan om de 2e editie van de Volta Limburg Classic Dameswedstrijd. En de winnaars vind u hieronder, let op ik ken er gene van maar heb ze wel allemaal gezien. Wat me overigens wel opviel was dat aan het einde van de Bemelerberg er geen peloton meer te bekennen was. Het veld was aardig verscheurd en het rook er naar mest. Oh nee, dat was een ander veld. de uitslagen

 1. Belle de Gast
 2. Jip van den Bos
 3. Roos Hoogeboom
 4. Lorena Wiebes
 5. Skylar Schneider

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

 1. Frank-103

  Wielrennen kijk ik niet meer, de ene gebruikt doping, de ander heeft een electromotor in zijn fiets. Nee, dan houd ik het bij voetbal en moto gp.

 2. ja, gelukkig was het toch nog die dag gemaakt
  en op zondag heb je andere dingen te doen als de hele tijd te denken aan blogbezoekjes, dus dat is heel begrijplijk, maar je bent er weer
  gisteren heb ik nog eens naar de ronde van vlaanderen gekeken

  Een @->- voor jou.

 3. marjolijn1

  Ach, je hebt vast niet lang hoeven te wachten.
  Die jonge dames gaan hard voorbij, zeker als ze van de berg afkomen.
  Hopelijk heeft het maaltje daarna extra goed gesmaakt.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.