Murals Heerlen – Oude Kerkstraat 1 in de herhaling
Murals Heerlen – Oude Kerkstraat 1 in de herhaling

Murals Heerlen – Oude Kerkstraat 1 in de herhaling

Heerlen staat bekend bij de pers bekend als de muralhoofdstad van Nederland. De gemeente voert bewust beleid waarbij street art en urban art vormen alle ruimte krijgen. Ik probeer als inwoner van de gemeente Heerlen vele van deze murals te fotograferen en in de belangstelling te brengen:
De mural die vandaag in de belangstelling staat is het eerste van de vier werken van de Amerikaanse kunstenaar Gaia. De mensen die erop staan zijn de bewoners uit de straat. Afgelopen weekend was Marlou van Ik kan vliegen (marlou’s praathuis) samen met haar verloofde Henry in de stad en nam van deze Mural een nieuwe foto, voor mij een echte beauty met die boom in bloei ernaast. Twee kunstwerken naast elkaar het ene gemaakt door een Kunstenaar en de andere door de natuur. Marlou vond het prima als ik deze nog eens zou publiceren. Zo wisselt ook een Mural per seizoen.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.