Hallo Opa
Hallo Opa

Hallo Opa

Hallo opa, je moet je auto poetsen, maar ik kom vandaag even eieren zoeken. Mamma heeft verteld dat de paashaas ze hier met “Loeënde klokke” naar Limburg heeft gebracht. En die weet dat ik vandaag bij jullie ben. Dat word weer dolle pret vandaag.

Afgelopen zaterdag was ze ook hier, maar dat was nog wat vroeg om eieren te verstoppen… Dat halen we vandaag in. Gisteren heb ik wat uurtjes in de tuin doorgebracht. Nee, niet in een stoel gezeten met een versnapering, maar gewerkt. Onkruid uitgedaan, plantenbakken gemaakt, uiteraard ook plantjes erin, het wordt nog eens wat. Ook nog wat reparatiewerk gedaan aan een van de grote kozijnen, daar is met de afgelopen lekkage van de badkamer veel water naar toe gestroomd, met toch ook wel wat schade. De schade is gerepareerd, nu nog even schuren en schilderen, maar dat is van later zorg. Vandaag eerst maar eens een Jeslynn-dagje.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.