Wedde, dat er spanning is
Wedde, dat er spanning is

Wedde, dat er spanning is

bVision & Photography

Hoi Sjoerd,
Ik kreeg het van de week warm van je bericht toen ik las dat je geen huisjes meer had. En ik wist, ik heb er nog één. Mijn Moeke was in december in Wedde en daar had ze speciaal voor jou een mooi huisje gespot. Toen ik vroeg naar de locatie keek ze me verbaasd aan. Was dat ook nodig dan. Ze wist zeker dat het bij het kruispunt was bij de Hoornderweg. Toen ik daar niets kon vinden moest ik maar eens richting Veendam gaan zoeken. Daar was ook niets te vinden. Dus ik dacht, ik zoek het samen met haar wel een keer uit. Maar de tijd begon te dringen en ondertussen is het al bijna eind april. Gelukkig kan ik goed presteren onder druk.. Dus…. Ik heb de locatie gevonden. 500 meter vanaf het kruispunt, de andere richting op.
Love As Always
Di mario van Di Mario.info

bVision & Photography

Wedde is een dorp in de provincie Groningen in de gemeente Westerwolde. Het dorp telt 610 inwoners (2010). Het dorp ligt aan de Westerwoldse Aa. Deze is tot het dorp bevaarbaar voor pleziervaart. Beide oevers van de Aa liggen in het Natuurnetwerk Nederland. Hier liggen diverse natuurgebieden. Zo liggen ten noorden van de Hoornderweg de Hoornder meeden. Deze zijn evenals gebieden ten zuiden van deze weg, zoals de Geselberg, in handen van Staatsbosbeheer. Vanuit de borg in Wedde is heerlijkheid Westerwolde eeuwenlang bestuurd. Wie de Borg in handen had kon zich feitelijk heer van Westerwolde noemen. (info: Wikipedia)

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

11 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, Di Mario heeft weer een huisje voor je gevonden leuk, het lijkt wel of er een soort doorgeefluik in zit net zoals in oude keukens wel aanwezig was. Dan kon je het eten doorgeven naar de eetkamer.
    Ik wens je fijne Paasdagen heb je al eitjes gezocht met Jeslynn ?

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.