Murals Heerlen – Millo in de Passart
Murals Heerlen – Millo in de Passart

Murals Heerlen – Millo in de Passart

Heerlen staat bij de pers bekend als de muralhoofdstad van Nederland. De gemeente voert bewust beleid waarbij street art en urban art vormen alle ruimte krijgen. Ik probeer als inwoner van de gemeente Heerlen vele van deze murals te fotograferen en in de belangstelling te brengen:
De Mural van deze week staat in de wijk de Passart in Heerlen, redelijk dicht bij mijn huis en ik kom er vrijwel elke dag langs. Het is aangebracht op een van de resterende flats aan de Laurierstraat en is gemaakt door Millo, een kunstenaar uit Italië. Als architectuur student heeft hij veel gevoel voor het perfect vullen van ruimtes. Het kleuraccent wat erin zit brengt het geheel tot leven.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.