LOODS 5 – Maastricht
LOODS 5 – Maastricht

LOODS 5 – Maastricht

bVision & Photography

Vorige maand is in Maastricht de vierde winkel van Loods 5 geopend. In de oude Sphinxfabrieken, net buiten het centrum van Maastricht is een flinke winkeloppervlakte geschikt gemaakt voor dit concept van winkelen. Het pand kent naast het oude gedeelte ook een stukje nieuwbouw. Gelukkig is dit vanaf de straatzijdes niet te zien zodat het stadsgezicht behouden blijft. In de gebouwen welke bekend stonden als de Belgen, was de Faïencerie gehuisvest, de werkplaats waar alle porselein werd beschilderd in de verschillende kleuren. Ook het nieuwe gedeelte is klaar. Dit ligt voornamelijk aan de achterzijde. Hier vindt je Design, maar ook moderne vormen van verplaatsing, zoals roltrappen en de lift.

bVision & Photography

over Loods 5 zelf pluk ik maar even een stukje van hun website, waarbij ik wel even moet zeggen dat we de winkel bezocht hebben en buiten het gigantische vloeroppervlak, we het een echte beleving vonden die we in Limburg nog niet zijn tegengekomen. Het was dat we een beperkt budget hadden en alles samen met dochter en kleinkind in de auto moest passen, maar anders… En dan te bedenken dat we doodmoe thuis kwamen en de helft nog niet gezien hebben.
Loods 5 bestaat sinds 1999. Wat ooit als factory outlet begon, is inmiddels een volwaardige woonwinkel waar je met iedere woonwens terecht kan. We werken samen met honderden deelnemers, die elk een eigen, uniek assortiment aanbieden. Daarom vind je bij ons niet één stijl, maar tientallen stijlen die je makkelijk eigen maakt. In de winkels en online koop je niet alleen nieuwe meubels en woonaccessoires, je kunt er ook terecht voor een flinke dosis inspiratie.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

  1. Dat ziet er goed uit zeg. Hier, nou ja, in Zaandam, zit er ook een. Maar deze, bij jullie, lijkt me nóg mooier Die in Zaandam, daar ben ik wel een paar keer geweest en het is inderdaad heel verstandig om een budget te stellen, want je wordt er hebberig van.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.