Huh – Intratuin, wat maak je me nu
Huh – Intratuin, wat maak je me nu

Huh – Intratuin, wat maak je me nu

Ik wil niet veel zeggen, maar dit met de pasen op tafel zetten lijkt me wel erg prematuur in een tuinwinkel. Aan de andere kant vind ik het des bloggers eigen om zoiets te zien, in dit geval bij Intratuin Maastricht

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

 1. logbankje

  Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen, hoest. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 2. Frank103

  Belachelijk, die lieden bij Intratuin moeten de drankfles vaker laten staan, al is die gevuld met pokon om de plantjes sneller te laten groeien. Voor een smakelijk en creatief cadeau ga ik zeker niet naar een tuincentrum, krijg je zeker wat plaggen gras te eten?

 3. ik dacht hetzelfde als marjolijn, je kan er niet vroeg genoeg bij zijn,
  maar te vroeg is te vroeg, er komen nog zoveel mooie seizoenen om iets orgineels te maken om te verkopen, toch?
  Een @->- voor jou.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.