Darteldome met een Vautje
Darteldome met een Vautje

Darteldome met een Vautje

Wat me gisteren gebeurde is me eigenlijk nog nooit gebeurd. Ik had het bericht voorbereid, foto’s bewerkt, uitgezocht hoe wat en waar, en per ongeluk gepubliceerd zonder het daadwerkelijk bericht daar te plaatsen. Ofwel alleen de foto’s stonden er met een kleine tekst van Jeanne. Dus toen ik zelf de tekst gisterenmorgen bekeek, stond er niets. Ofwel Vautje, bedank… Gelukkig ben ik altijd redelijk vroeg op en kon dat nog herstellen voor de eerste reactie er stond. Ik ben volgens mij inderdaad langzaam aan pensioen toe, maar moet toch echt de laatste twee maanden nog vol maken. 59 dagen staat vandaag op de teller hier rechtsonder. En als toegift vandaag een foto van Jeslynn in het DartelDome in Kerkrade. Jes was het hele weekend bij ons en we hebben gisteren een speelpaleis aan de Roda J.C. Ring met haar bezocht. Het is daar meer zoek het kind, enne, lef heeft ze wel… Opa ook, maar mijn conditie is duidelijk slechter.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

 1. logbankje

  Kan gebeuren bij het plaatsen van een weblog, overkomt iedereen wel eens.
  Ik volg de teller en merk dat het sneller gaat dan je dacht.
  Nou Jeslynn heeft geen hoogtevrees. Hans

  Je verzoekje ligt op de Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 2. Haha, het is mij al zo vaak overkomen dat ik per ongeluk op ‘Publiceren’ klikte, terwijl ik het bestand eigenlijk als concept wilde opslaan. Ach, er zijn ergere fouten mogelijk, zeker zo lang het slechts om het weblog gaat. 😉

 3. Ria van Felius

  De laatste loodjes wegen door. Ik heb niets gemerkt van een vautje, gelukkig maar.
  En wat die conditie betreft, het zou raar zijn als het niet zo was of andersom 😉

 4. Niets van dat Vautje gemerkt, maar mij overkwam gisteren toevallig iets soortgelijks. Ik had op de publiceer-knop gedrukt, maar mijn bericht was pas voor vandaag. Doordat er meteen een reactie geplaatst werd, zag ik mijn fout en heb de boel weggehaald.Tja.

 5. Goede morgen Sjoerd, leuk die klautertoestanden voor de kinderen. Met mijn kleinkinderen zijn we ook wel eens in zo’n klimtoestand geweest. Zo kunnen ze hun energie goed kwijt.
  Ik wens je een prettige maandag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.