Heerlen murals – Looierstraat
Heerlen murals – Looierstraat

Heerlen murals – Looierstraat

bVision & Photography

Heerlen staat bij de pers bekend als de muralhoofdstad van Nederland. De gemeente voert bewust beleid waarbij street art en urban art vormen alle ruimte krijgen. Ik probeer als inwoner van de gemeente Heerlen vele van deze murals te fotograferen en in de belangstelling te brengen
En als je dan toch een meethuisje in Heerlen gaat plaatsen zoals dit op de hoek van de pater Beatusstraat en de Looierstraat doe het dan goed. Je wordt zo afgeleid van het onderwerp dat het huisje een kunstobject is geworden en niet gezien wordt als een meetstation voor schadelijke stoffen in de omgeving. De artiest is mij verder onbekend, maar als ik het weet zal ik deze zeker vermelden.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.