Ons spookje was in het weekend ook twee keer in da house, en dan komt van wat doen weinig terecht. Alhoewel spookje langzaam omgetoverd is naar (on)geleid projectiel en ze uiteraard ook kenbaar kan maken wat ze wel of niet wil, is het een lief kind en een genot om haar in huis te hebben. Zo weet ze ook goed aan te geven wat opa moet koken. Gisteren vlees met broccoli en uiteraard geen aardappelen, maar dat mag de pret niet drukken. Zaterdag was het zelfgemaakte pizza, een eenvoudige voor haar en oh ja, uiteraard een waterijsje met opa eten als nagerecht. Zo’n weekend is voorbij voordat je er erg in hebt. Ze heeft ook een nieuw plekje om even uit te rusten, de schapenvacht van de katten op haar speelgoedkist.

bVision & Photography

15 Comments

  1. De schapenvacht van de katten? Hoezo.. ligt toch op haar speelgoedkist, hahahaha Ze heeft gelijk!

    En ja, zo gaat dat, hier zitten we nog in de zware eenkennigheidsfase, dus uhhhh ik wacht nog even af 😉

    X

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.