Chevrolet Apache
Chevrolet Apache

Chevrolet Apache

Mijn virtuele garage

bVision & Photography

Dit Weekend is Di Mario van Di Mario.info weekend. Vandaag om te beginnen een Chevrolet Apache waarvan hij dacht dat ik die al had, maar ik kon hem nergens thuisbrengen. Ik vindt het sowieso een mooie auto, maar hij hoort niet meer thuis in het dagelijkse verkeer. Tenzij je hem echt gebruikt waarvoor hij gemaakt is, maar dat is ook zonde. Een echt werkpaard met voldoende vermogen onder de motorkap. Deze Apache komt uit schrik niet, 1959 en is dus inmiddels 60 jaar oud. Met een achtcilinder 5.7 liter motor loopt dit als een zonnetje… Eventueel een zware aanhanger erachter kan die ook wel hebben. Hij kan zo de virtuele garage in, waar inmiddels de derde verdieping op gemaakt wordt…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.