Der Letste
Der Letste

Der Letste

partir c’est mourir un peu

Ik had er een beetje tegenop gezien, maar dat was achteraf niet nodig. Ik wil dan ook iedereen bedanken, mijn collega’s, (blog)vrienden waarvan er ene zelfs een kaart stuurde, bekenden en familie voor de fijne dag die ik gehad heb. Ik heb mooie cadeaus mogen ontvangen, waaronder kunstwerken van Ruurd Hallema, inclusief een boek over deze kunstenaar. Het was een mooie dag, maar we zullen het er verder niet meer over hebben. Het leven gaat voort, om maar eens een cliché aan te halen. Morgen een auto hier, toch…
De foto is tien jaar terug genomen in een loods bij het station van Montzen en is een HDR foto (High Dynamic Range).

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 reacties

 1. Een nieuwe fase in je leven, maak er iets moois van.

  Wij hebben een foutje met een wedstrijddatum gemaakt, daardoor de wedstrijd van vandaag gemist, dachten dat die pas morgen zou zijn…… kan je nagaan hoe we ons voorbij lopen. 😉

  Wens je een fijn weekend. en tot ….. .

 2. logbankje

  Een waardig afscheid van je werk, met een persoonlijk cadeau.
  Nu gaat er een andere wereld voor je open, geloof dat je daar wel raad mee weet. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show en heb er ook eentje voor je gedraaid.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 3. Weet je Sjoerd… ik zei het ooit al eens tegen anderen die werkten, en toen hun baan kwijt raakten, en weer moesten werken, dat ze in het begin erg vonden en ik zei… straks als je nieuw werk hebt, vraag jij je af waar jij de tijd vandaan moet halen om te gaan werken!

  Ik kreeg gelijk, en in jouw geval, zie ik het ook voor mij gewoon, straks, komt er een tijd, yin/yang… dat jij je af gaat vragen, waar jij ooit de tijd vandaan hebt gehaald om überhaupt te werken! 😉 Ik weet het gewoon, er zijn uitzonderingen, maar jij… je kleindochter alleen al, je blog, je netwerk privé… kortom… jij gaat tijd krijgen voor dingen waar je voorheen geen tijd voor had! Omdat je moest werken, ik denk nog steeds, jouw belofte… aan ons… jouw orchideetjes… hahaha dat is een start!

  Ik wil eigenlijk zeggen, yeahhhh gefeliciteerd Sjoerd! you made it! En nu mag jij genieten! Van het leven!

  X

 4. Goede morgen Sjoerd, je kunt nu helemaal je eigen tijd indelen. Het zal evn wennen zijn, zelf had ik in het begin het idee dat ik vakantie had en na een tijdje weer gewoon naar mijn werk zou gaan. Dan blijkt dat je vakantie wel heel erg lang duurt en langzaam kom je dan tot het besef dat je werkzame leven voorbij is. Maar met kinderen en kleinkinderen zul je het misschien drukker krijgen dan dat je het met je werk had. Ik wens jullie daar een fijne tijd toe die je heerlijk kunt besteden naar eigen inzicht.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.