Ford Scorpio 1990
Ford Scorpio 1990

Ford Scorpio 1990

Ford Scorpio 2.0I GL Automatic

bVision & Photography

Deze oude Ford Scorpio, reed zo mijn blikveld in toen ik eenmaal uit gefietst was, en heerlijk zat te haken bij de loods op een rieten stoeltje.
Morgaine van Morgaine’s Passions
Maar voor we verder gaan, deze gaat niet mijn virtuele garage in… Daar staat alleen wat ik zelf ook mooi vind.

bVision & Photography

Maar om eerlijk te zijn is dit een van de lelijkste modellen die Ford ooit gemaakt heeft. Het is een klassieker, maar er zit een 4 cilinder motor in, het rijdt, maar mooi, niet echt mijn smaak voor een topmodel. En met mij waren er velen die dit model verfoeiden. Maar aan de andere kant, het is historie. Uiteraard waren er ook andere motorvarianten, maar over het algemeen werd het gebruikt als een bedrijfsauto voor ambtenaren. Zelfs de koningin reed er in rond.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

 1. Wij hebben er jarenlang in gereden, tweedehands gekocht. Het was een grote bak en ik vond het een oudelullenmodel maar verder was het een heerlijke comfortabele auto met achterin een ruimte, vorstelijk.

 2. ~proest~ ik kom niet meer bij, ik kan ook echt weinig goeds sturen he… hahahaha maar wel.. de Koningin reed erin ooit… nou dat heb ik dan toch weer gewonnen, lol…

  Maar… wij hebben ook een tijdje Ford gereden, ex man en ik, dat was 10 modellen eerder denk ik, geen idee meer.. weet de kleur nog wel, bruinachtig, roest bruin/oranje? zoiets?

  X

  1. Sjoerd

   Haha, nee het idee erachter is goed anders had ik hem niet geplaatst. Ik vind ook niet alle trafohuisjes mooi. Maar in een verzameling mogen ze niet ontbreken.

   1. Ik zie trouwens nu pas, voor wie heel goed kijkt… men de rieten stoel zelfs kan zien staan op de laatste foto, whahaha. Ik blijf gewoon schieten Sjoerd, don’t worry, en ik lees het wel of hier, of per mail what will happen 😉

 3. Goede morgen Sjoerd, een slagschip op de weg ik hou ook niet zo van dit soort auto’s Maar ze zullen vast wel lekker zitten en goed rijden neem ik aan. Ik wens je een fijne zaterdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.