Zandzakken voor de deur

bVision & Photography

Nee hoor, zo erg is het niet als Jeslynn hier is. Ze speelt aardig zelfstandig en was in het weekend bezig met kleurtjes en bouwen… Letterlijk en figuurlijk dan. Tekenen gaat nog niet zo goed, maar voor de rest is alles wat kleur heeft interessant. Ze haalt zelfs weer speelgoed naar boven uit de speelgoedkist waar ze al tijden niet meer mee gespeeld heeft. Vandaag is ze ook nog hier en daarna hebben we weer even tijd om bij te komen…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

  1. Hahahaha, die tweede foto, geweldig, want dat is nu net het speelgoed samen met auto’s waar Luca heel erg mee bezig is, nog niet eens om te stapelen maar te gooien, duwen, rollen… dat…. Prachtig om te zien, en wat wordt ze groot!

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.