Kaatje
Kaatje

Kaatje

Hallo allemaal, ik ben Kaatje, een van de twee katten in huize bVision. Ik ben al een tijdje niet meer hier geweest. Ik ben zelf heel lang. Mijn broertje Ollie, die hier ook woont, is veel forser en groter, maar ik ben veel langer. Ik ben net een kleine panter, Die zijn ook heel lang. Ik kan ook erg goed springen, wel twee meter hoog, dat lukt mijn broertje nooit… En als ik het op mijn heupen heb, gaat zelfs mijn grote broer voor mij aan de kant. Voor degene die het nog niet weten, ik ben van Belgische afkomst en ook even oud als mijn broer. We zijn geboren net over de grens op een boerderij in Ophoven. En dat is ook alweer heel lang geleden. Enne, niet verder vertellen, we hebben het toch getroffen met het personeel, super gewoon. Het enige nadeel is dat er nu vaker net zo’n rood geval als mijn broer hier rondloopt. Ik heb er niet zo’n last van, maar mijn broertje is dan nergens te vinden, die verstopt zich dan de hele dag. Oeps, wegwezen, de baas komt thuis… Sea Ya Laterzzz

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

13 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.