Brievenbuskunst in Heerlen Mijn Stad
Brievenbuskunst in Heerlen Mijn Stad

Brievenbuskunst in Heerlen Mijn Stad

Of ik het nou wel of niet leuk vind dat destijds de gemeente Hoensbroek is opgegaan in de gemeente Heerlen is niet relevant meer. Toch is Heerlen voor ons niet interessant meer, teveel zaken hebben het veld moeten ruimen of zijn er gewoon niet gekomen. Het enige waarvoor we wel eens in Heerlen komen is om uit te gaan eten. Maar goed, dit terzijde. Na het maken van de foto’s van het Maankwartier, de nieuwe poort van Heerlen, bracht ik even een kort bezoek aan het centrum. Het was best wel mooi weer en mijn ogen dwaalden wat rond om te kijken of ik iets van mijn gading kon vinden. En plotseling viel mijn oog op een prullenbak.
HEERLEN

 • Hier liep ik
 • En vond ik jou
 • Eigengereide
 • Ruwheid mooier dan
 • Lovende woorden
 • En zalvende zinnen
 • Nog toevoegen
 • (Jan Widdershoven) Aan de onderzijde staat nog de tekst Heerlen Mijn Stad. Vooral het laatste zette me aan het denken.

  bVision & Photography

  bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

  16 Comments

  1. Ik weet niet of ik naast kasteel Hoensbroek dan, ooit in Heerlen zelf ben geweest, en hoe voelt dat… nu… nu je even hebt kunnen denken? 😉

   Almere is het voor mij niet in elk geval, welke stad of dorp dan wel, is nog onbekend, hahaha

   X

  2. logbankje

   Hé, een andere foto van je op je log, je ziet er goed uit.
   Een leuke prullenbak met gedicht, doet me denken aan de sprekende prullenbak hier in het winkelcentrum. Hans

   Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
   Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

  Reageren mag, maar hou het netjes...

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.