Lancia Delta HF integrale 16V
Lancia Delta HF integrale 16V

Lancia Delta HF integrale 16V

bVision & Photography

Sommige mensen hebben een hobby, andere hebben een auto, of een of meerdere. Want zeg me eens wie er gaat racen met een omgebouwde Fiat Ritmo waar het type plaatje van Lancia op werd geplakt, tevens als Saab 600 te koop was en ontworpen werd door Giorgetto Giugiaro. Niemand toch, maar lees verder. Het is toch echt wel een klein monster…

bVision & Photography

Zet er een wat aangepast chassis onder en lekkere motor, eventueel vierwielaandrijving en wat krijg je dan… Juist, deze door Morgaine van Morgaine’s Passions aangeleverde auto. Niemand kan zich voorstellen wat het gaat worden, maar standaard wit en een plaatje met martini erop en je heb de auto die in groep A van het rallykampioenschap zes keer achtereenvolgend naar de titel bij de constructeurs (1987 tot en met 1992) en drie keer bij de rijders (1988, 1989 en 1991) greep.

bVision & Photography

En dan moet je toch echt liefhebber zijn als je deze integrale uit 1989 weer geheel in een topconditie gaat neerzetten. Eigenlijk is dit een stukje onder de motorkap kijken en ik weet niet of de eigenaar daarop zit te wachten. Maar als hij wil, er staat nog een ander modelletje met een ster erop, maak ik hier ook nog wel wat reclame voor hem… Want auto’s zitten ook in mijn bloed. en als hij klaar is verwacht ik uiteraard wat foto’s en ik zou er best wel eens in willen rijden…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

10 reacties

  1. Whahahaha, ik zal dit even naar Jan Kramer sturen 😉 Hij weet dit nog niet, dat het nu op een blog staat ergens 😛

    En als… ik kan, dan…. Vandaar het opsturen, en wie weet, als jij erin mag rijden, wie weet kan ik of Liefste dat nog even filmen 😛

    X

  2. Ria van Felius

    tsjonge je moet er maar zin in hebben, maar daar is het een hobby voor natuurlijk, ook al loopt dat soms wel eens een beetje uit de hand 😉
    (wat zie je er ineens netjes geschoren uit!)

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.