Waar is die wieltje…
Waar is die wieltje…

Waar is die wieltje…

In Heerlen en Kerkrade zijn de laatste tijd meerdere keren wielmoeren van auto’s losgedraaid. De politie waarschuwt automobilisten alert te zijn. De politie vraagt mensen die iets opvallends hebben gezien om contact op te nemen.
De bestuurder van de onderstaande auto kwam gelukkig met de schrik vrij. Zijn wiel ging voor mijn huis een eigen leven lijden, zijn auto trouwens ook. Een zwieper en een hoop gekrijs op het wegdek en het wiel dat er met een rotgang vandoor ging de berg af. Het wiel werd gelanceerd tegen de gevel van een woonhuis, gelukkig net naast de deur op de gevel. De wielmoeren knapte in een keer af en lagen verspreid over de straat even als wat andere onderdelen van de wielophanging. Gelukkig verder niets of niemand geraakt.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

 1. Hoe kom je er alleen al op om zoiets te doen? Ik durf nog niet eens een winkelwagentje te verzetten in de supermarkt die in de weg staat, oke, dat lukt me nu iets beter… maar ik bedoel maar, ook met fietsen of iets op straat, ik durf het amper aan te raken, is niet van mij… laat staan dat je zoiets doet, etterbakken!

  X

 2. logbankje

  Het is eigenlijk te gek van woorden dat men deze streken uithaalt.,
  Zelfde vaart komt er een ongeluk.
  Ik was voorheen heel blij met mijn eigen garage, ook toen gebeurde het nodige. Hans

 3. Ik sta hier echt met open mond dit verhaal te lezen, dat is toch niet normaal. Je kunt het ook geen jongensgrap meer noemen. Dit is pure poging tot moord. Ik hoop maar dat er geen gewonde vallen en dat de dader snel wordt gepakt.

  Love As always
  Di Mario

 4. Goede morgen Sjoerd, jaren geleden heeft mijn man dat ook eens gehad. Iemand had de wielmoeren een eind losgedraaid toen hij aan het werk was. Gelukkig is het wiel pas deels losgekomen toen hij hier in de wijk was en 30km reed. Het stond er bijna naast en hij werd gewaarschuwd door het geluid en een dorpsgenoot die hem waarschuwde en kon op tijd stoppen. Maar als je dat op de snelweg hebt, kan het heel fout aflopen natuurlijk. Wie dat soort ongein uithaalt is niet meer na te gaan maar ik zou het een poging tot moord noemen.
  Gelukkig is het geval daar bij jou ook goed afgelopen zonder slachtoffers.
  Voor vandaag een fijne donderdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.