Murals Heerlen – Aryz
Murals Heerlen – Aryz

Murals Heerlen – Aryz

Heerlen staat bij de pers bekend als de muralhoofdstad van Nederland. De gemeente voert bewust beleid waarbij street art en urban art vormen alle ruimte krijgen. Ik probeer als inwoner van de gemeente Heerlen vele van deze murals te fotograferen en in de belangstelling te brengen:
En Heerlen is weer een grote Mural rijker, een hele grote nog wel. En heel groot betekend hier zo’n 40 meter hoog en 12.5 meter breed. Hiermee behorende bij de grootste murals van Europa. Eigenlijk zijn het er twee door twee kunstenaars gemaakt op iedere kant van deze flat aan de Peter Schunckstraat. Vandaag de mural die door de Spaanse kunstenaar Octavi Arrizabalaga (Aryz) gemaakt is. Volgende week komt Morgan Blair in beeld.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, weer een knap stuk werk van de kunstenaar. Die kan niet zomaar een stapje axchteruit doen om te zien of het goed is. Dat is dus heel precies werken.
    Ik wens je een fijne woensdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.