Ford F1
Ford F1

Ford F1

bVision & Photography

Deze Ford F1 uit 1952 is op de korrel genomen door Ria van Ria’s weblog en dat ging niet zonder slag of stoot. Deze auto wilde gewoon niet in mijn virtuele garage. De reden is me tot nu toe niet duidelijk, maar Ria en ik zijn niet voor een gat te vangen, dus hij had eigenlijk geen keus. Op de een of ander manier werd haar mail naar mij geblokkeerd

bVision & Photography

Deze Ford F1 uit 1952 was eigenlijk een auto die Ford helemaal terug bracht op de positie die het verdiende. Number one in charge. Een all round pick up met een fantastisch model voor die tijd. Eigenlijk een SUV met alleen wat beperkingen in het aantal zitplaatsen. maar kijk een naar dat stoere voorkomen

bVision & Photography

deze auto gaat uiteraard direct mijn virtuele garage in. no doubt, maar wel met een kleine kanttekening, want waar vinden we Europese tegenhangers voor deze modellen. er zijn er gewoon geen geen.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

12 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.