Werk in uitvoering
Werk in uitvoering

Werk in uitvoering

Soms moet je wel eens wat achterstallig onderhoud uitvoeren en wat ideetjes uitwerken. Zo was ik al jaren op zoek naar een echt logo voor de site. bVision staat immers voor Blog and Photography (vision). Nu ik wat meer tijd en rust heb, heb ik er ook weer meer zin in. Dus heb ik naast het bezig zijn met Jeslynn, me ook bezig gehouden met mijn blog. En na 16 jaar bloggen ben ik eindelijk even tevreden. Mijn blogervaring startte exact 16 jaar geleden op 5 augustus 2003. En velen zullen v@nM@n daarvan nog wel kennen. In december 2007 ben ik begonnen met bvision.nl een nieuwe opzet met meer mogelijkheden, als gastblogger destijds Frank. Maar na een fiks aantal jaren stopte Frank in 2016. Het nieuwe logo staat boven de site, en uiteraard in originele grote hieronder en in het vervolg ook op de foto’s. Dus als jullie iets vreemds gezien hebben in het weekend, it was Me! van bVision.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 reacties

 1. logbankje

  Je hebt een mooi blog jubileum, op naar de 20 jaar.
  Het logo voor de site is schitterend geworden, mooie frisse kleuren en grafisch ook verzorgt.
  Sluit helemaal aan bij de inhoud van je log. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op de muzikale Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 2. Prachtig mooi vind ik jou nieuwe logo, jij met pensioen, ik mag het wel, nu al 😀

  16 jaren alweer, ja.. time flies, en dan heb ik nog die 3 jaren blog pauze gehad, hahaha en nu ook weer af en aan 😉

  Dat jij de komende 20 jaren nog maar veel leuks weet te bloggen en er mag zijn op het net 😀

  X

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.