Me! de schilder update
Me! de schilder update

Me! de schilder update

Op mijn vorige bericht over het schilderwerk aan het huis werd er gevraagd om tussendoor eens een update te geven. Inmiddels is de voorzijde van het huis helemaal blauw geworden. De twee kleinste kozijnen krijgen vandaag nog een laklaag en dan is de voorzijde klaar. Er komt eind september alleen nog een nieuwe garagepoort in. De huidige is zo zwaar beschadigd, dat die vervangen moet worden. Dat doe ik niet zelf, dat heb ik uitbesteed. Na vandaag verder met de achterzijde, daarvan is ook reeds een verdieping gedaan(terras), daar ben ik begonnen omdat ik daar droog kan werken. En over werken gesproken…. dit lijkt er echt op.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

  1. Prachtig! Eigenlijk wil ik in een zeker huis ook even de voordeur en achterdeur in elk geval even in de verf zetten, de rest niet eens aan gedacht nog…. erg nieuw ook, dat ik het zelf moet doen, hahaha hier in de flat is het net weer gedaan allemaal.

    X

  2. Bij ons heb ik de achterzijde gedaan, en alles is nu strak wit. 😀
    Helaas is de vakantie bijna voorbij en is het me niet gelukt de voorkant te doen, maar dan heb ik nog wat voor volgend jaar te doen 😉
    Volgende week is het weer werken.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.