Dat zag ik niet aankomen
Dat zag ik niet aankomen

Dat zag ik niet aankomen

Meestal gaan we twee keer in de week boodschappen doen en gaan dan ook vrij vroeg weg. De cola was op en dan gaan we naar de Lidl voor de cola en wat andere boodschappen en daarna naar Appie voor de rest. Dus tegen een uur of half elf waren we thuis en lag er een dusdanige hoop grond voor de deur dat ik onmogelijk de garage in kon. Onaangekondigd en niet in overleg. Eerst maar even snel alle boodschappen in de gang gezet en toen de werklui erop aangesproken dat ik dit geen manier van doen vond. Maar goed het zou dezelfde dag nog dichtgegooid worden en heb hun verteld dat als dat niet zo was ik het zelf wel zou doen en wel zo grondig dat ze opnieuw konden gaan graven en ik eerst de tegels erin zou gooien en daarna de grond eroverheen. Volgens mij hebben ze andere werkzaamheden laten liggen en tegen drie uur was alles netjes opgeruimd. De gegraven gaten verder op in de straat lagen nog allemaal open.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 Comments

 1. Soms moet je een grote mond opzetten om iets gedaan te krijgen. Hier waren ze ook maanden geleden bezig met nieuwe leidingen te leggen en moesten we met zo een smal loopplankje met fiets en boodschappen de flat binnen. Was echt geen doen daar de voordeur deur heel zwaar opengaat en je met boodschappen en al bijna het gat in viel. Ook geen verlichting erbij in de nacht en daar had ik toch ook even wat van gezegd. En toen stonden er volgende dag wel van van die knipperende lampjes.

 2. logbankje

  Ik begrijp je ergernis en reactie, gebrek aan communicatie.
  Heb het zelfde ongeveer meegemaakt met de aanleg van kabeltelevisie in de jaren 80.
  Je kon aangeven als je niet thuis was, lag er “s avonds een handgeschreven briefje in de bus dat ik me schuldig moest voelen dat de buren nu geen tv hadden.
  Ben ik wel even uit mijn slof geschoten.
  Buurman sleutel gegeven en toen is weer laat thuis kwam, kruipruimte nog open overal zand, vlekken op mijn bank, nou toen kwam de stoom helemaal uit mijn oren. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 3. LOL. Ik moest glimlachen dat je dan eerst de tegels erin zou gooien en daarna het zand. Ik kan me voorstellen dat ze daarvan wel in actie kwamen : )
  Maar inderdaad wel slordig en vervelend dat ze zoiets niet even aankondigen en/of overleggen.

 4. Bob Herkwal

  Typisch Nederlandse mentaliteit! Meteen gaan bekken en dreigen tegen werknemers die van hun baas te horen krijgen wat ze moeten doen. En dus gewoon hun werk doen! Bah!

  1. Je gooit toch niet zomaar een hoop zand voor een garage neer zonder even aan te bellen en te kijken of er een auto wel of niet in staat. Dat er niet gecommuniceerd is is hun niet te verwijten, dat had de baas of gemeente moeten doen, maar nadenken bij wat je gaat doen lijkt me toch wel een redelijk verzoek…

 5. Goede morgen Sjoerd, daar is dus weer goed over gecommuniceerd door de gemeente :(. De mensen die daar aan het werk waren kunnen daar ook niet veel aan doen vrees ik , maar die krijgen wel de boze burgers tegenover zich. Gelukkig is het bij jou zo snel opgelost maar de anderen in de straat zitten dus nog met dat probleem.

  1. Frank-103

   Hier krijgen we eerst een brief om ons te waarschuwen, wat als ze de stoep open breken en je hebt een belangrijke afspraak in het ziekenhuis? Dan hebben ze (en jij) echt een probleem!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.