Back to the Future, Nissan Figaro
Back to the Future, Nissan Figaro

Back to the Future, Nissan Figaro

bVision & Photography

Het is niet de eerste keer dat een Figaro hier op de site staat, maar als je nagaat dat er wereldwijd maar 20.000 exemplaren gemaakt zijn, en de nieuwste allemaal uit 1991 komen maakt het deze auto tot een bijzondere auto. Een fijne retro auto, maar wel van alle gemakken voorzien. Airco, open dakje, leren stoelen, Radio-CD speler en alleen het stuur aan de rechterkant.

bVision & Photography

Je kon de auto alleen maar kopen als je een winnend lot had bij de door Nissan georganiseerde loterij. Hij was alleen leverbaar in pasteltinten en zwart. De auto heeft een turbolader, viercilinder aangedreven motor met bijna 1000 cc en 72 pk en een automaat met drie versnellingen. Deze Figaro is in bezit van Nadine van Mierlo fotografie geen bekende, maar zo’n linkje moet kunnen… Overigens is dit exemplaar zoals de meeste van deze figaro’s, geïmporteerd.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, het ziet er wel een lief autootje uit, ik heb ze nooit in het echie gezien geen wonder als er maar zo weinig van waren en nu waarschijnlijk helemaal erg weinig van die voituurkes.
    Ik wens je een fijne zaterdag toe, geniet ervan.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.