Ons Huis…
Ons Huis…

Ons Huis…

Ons huis is helemaal blauw. Gelders blauw en dat in Limburg. Gisteren heb ik de laatste laklaag op de tweede verdieping aangebracht, maar ik word langzaam te oud om als acrobaat in de kozijnen te gaan hangen. Het doorkijkje naar de bovenste verdieping is van uit de tuin gemaakt, ziet u daar ook eens iets van. Ik moet nog een kleinigheidje doen op de begane grond achter, maar dat heeft geen noodzaak. Eens kijken wat mijn vrouw nog meer voor verrassingen in huis heeft

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

22 Comments

  1. Hahahaha, ik zie de reactie van Zon nebloem… zoiets, ik zei toch? je gaat je afvragen hoe het kan dat je al die jaren gewerkt hebt, daar heb je gewoon niet eens de tijd voor, hahahaha

    Ziet er goed uit in elk geval!

    X

  2. Goede morgen Sjoerd, mooi blauw is dat en alles ziet er zo weer strak uit. Als je vrouw gedachtes over binnen krijgt, zeg je gewoon dat alles binnenshuis haar verantwoording is 🙂

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.