Spanning op de Hemonylaan in A’dam (2)

Spanning op de Hemonylaan in A’dam (2)

bVision & Photography

Soms kom je wel op heel vreemde wijze aan een foto van een trafohuisje. De eerste foto van een trafohuisje aan de Hemonylaan in Amsterdam kreeg ik doorgestuurd door Margo, zo van kijk eens, ik heb een mooie uitbreiding van je verzameling gevonden. Mijn vraag was meteen van ja maar, mag ik deze gebruiken… En zo begon dat dus, ik had al gezien dat dit trafohuisje meerdere zijden had die allemaal voorzien waren van een muurschildering

bVision & Photography

Gezien het enthousiasme op de vorige foto heb ik contact opgenomen met de maakster van de vorige foto, Nellie Torenvliet met de vraag of ze daar als ze in de buurt was ook de andere zijden zou willen fotograferen. het positieve antwoord ziet u hier terug. En eh sorry dat ik er even tussen door piep, maar anders is de andere reeds vergeten… en uiteraard dank aan Nellie

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

12 Comments

  1. Geweldig geinig huisje. Zeg Sjoerd, ik heb jou onlangs nog een trafohuis gestuurd, maar is dat wel aangekomen in Limburg? Ik bedoel: die dingen kunnen gemakkelijk kwijtraken in de post 🙂

  2. Goede morgen Sjoerd, wanneer je dit ziet, vraag je je toch af waarom niet alle trafohuisjes zo mooi worden gemaakt. Dan hebben ze dubbel nut, als trafo en als kunstwerk.
    Fijne zondag gewenst.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: