Spanning op de Hemonylaan in A’dam
Spanning op de Hemonylaan in A’dam

Spanning op de Hemonylaan in A’dam

bVision & Photography

Soms kom je wel op heel vreemde wijze aan een foto van een trafohuisje. Deze kreeg ik doorgestuurd door Margo, zo van kijk eens, ik heb op Facebook een mooie uitbreiding van je verzameling gevonden. Mijn vraag was meteen van ja maar, mag ik deze gebruiken… Het antwoord vind u hieronder. Ja dus, en mijn hartelijke dank voor deze foto van Nellie Torenvliet, en de actie van Margot. Het is inderdaad een schitterende foto van dit trafohuisje

bVision & Photography

Het was nog even spannend waar deze genomen was, en bij mijn zoektocht vond ik nog meer zo’n mooie muurschilderingen in dezelfde stijl. Een straatje waar je eigenlijk eens door moet lopen. De Hemonylaan ligt in het verlengde van de Albert Cuypstraat, en eindigt op de Hemonystraat die leidt naar de stadhouderskade, vanwaar de Google overzichtsfoto gemaakt is. Vanaf de Hemonylaan is Google nog niet langs het trafohuisje gereden en is het nog niet beschilderd zichtbaar.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, dit is weer een bijzonder exemplaar Leuk zo beschilderd in ‘delfts blauw’ ik dacht eerst dat het tegeltjes waren , maar dat zou te kostbaar worden neem ik aan.
    Fijne zondag gewenst.

  2. Nu ben ik daar in een bepaalde periode met regelmaat geweest, maar nee, die straat ben ik niet door gekomen verder. En in die tijd blogte ik even niet, dus lette ik er sowieso niet op, ga ik weer doen mocht ik er ooit nog in de buurt zijn!

    Erg leuk deze en ja, heel bijzonder hoe jij hieraan bent gekomen, leuk!

    X

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.