Herfst in het bomenbos (2)
Herfst in het bomenbos (2)

Herfst in het bomenbos (2)

bVision & Photography

Vandaag toch maar deel twee van het Bomenbos in Amstenrade en de resterende paddenstoelen die ik wil laten zien. Overigens was het bos van origine ontwikkeld als park bij kasteel Amstenrade.

bVision & Photography

Ze zijn alleen maar om naar te kijken, opeten mag niet, want dan hebben anderen er niets meer aan. Dat is net als urbex fotografie in gebouwen(Urbex = Urban Explorer). Je moet het gebouw zo achterlaten als je het gevonden hebt.

bVision & Photography

Maar goed, ergens in het bos vinden we ook nog een waakkabouter ik ben benieuwd of ergens iemand die op de foto heeft gekregen. Anders moet ik nog een keertje terug

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

 1. logbankje

  Ik geniet ook zo van de herfst, een heel frisse natuur. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 2. Goede morgen Sjoerd, nou de waakkabouter heeft vast ook even herfstvakantie, de boog kan niet altijd gespannen zijn natuurlijk. Maar zelfs hier in de tuin en op de oprit tussen de tegels zijn nu paddenstoelen te vinden. Nu mijn auto naar de garage is voor de apk, zou ik er straks wel eens een foto van kunnen maken.
  Ik ga nu eerst maar eens aan de koffie anders word ik niet goed wakker. Een fijne vrijdag gewenst.

 3. marjolijn1

  Ja, er zijn heel veel paddenstoelen dit jaar, mooi om te zien.
  De waakkabouter ben ik ook nog niet tegen gekomen… 🙂
  Op naar een fijn weekend Sjoerd…!

 4. Pfff ga je een weekje weg heb je gelijk heel wat bij te lezen. Het is duidelijk helemaal herfst en paddenstoelentijd, prachtige foto’s op beide blogs. Je bent met pensioen dus niet alles hoeft direct af, er komen nog weken genoeg om te klussen. Toen je nog werkte moest het in je vakantiedagen en weekenden gebeuren, maar nu kan het ook volgende week nog 🙂 OT; jammer dat reageren op je nog steeds niet lukt door op je naam te klikken 🙁

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.