bVision & Photography

Vandaag toch maar deel twee van het Bomenbos in Amstenrade en de resterende paddenstoelen die ik wil laten zien. Overigens was het bos van origine ontwikkeld als park bij kasteel Amstenrade.

bVision & Photography

Ze zijn alleen maar om naar te kijken, opeten mag niet, want dan hebben anderen er niets meer aan. Dat is net als urbex fotografie in gebouwen(Urbex = Urban Explorer). Je moet het gebouw zo achterlaten als je het gevonden hebt.

bVision & Photography

Maar goed, ergens in het bos vinden we ook nog een waakkabouter ik ben benieuwd of ergens iemand die op de foto heeft gekregen. Anders moet ik nog een keertje terug

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, nou de waakkabouter heeft vast ook even herfstvakantie, de boog kan niet altijd gespannen zijn natuurlijk. Maar zelfs hier in de tuin en op de oprit tussen de tegels zijn nu paddenstoelen te vinden. Nu mijn auto naar de garage is voor de apk, zou ik er straks wel eens een foto van kunnen maken.
    Ik ga nu eerst maar eens aan de koffie anders word ik niet goed wakker. Een fijne vrijdag gewenst.

  2. Pfff ga je een weekje weg heb je gelijk heel wat bij te lezen. Het is duidelijk helemaal herfst en paddenstoelentijd, prachtige foto’s op beide blogs. Je bent met pensioen dus niet alles hoeft direct af, er komen nog weken genoeg om te klussen. Toen je nog werkte moest het in je vakantiedagen en weekenden gebeuren, maar nu kan het ook volgende week nog 🙂 OT; jammer dat reageren op je nog steeds niet lukt door op je naam te klikken 🙁

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.