Met spanning eten bij A Gen Ing in Reijmerstok
Met spanning eten bij A Gen Ing in Reijmerstok

Met spanning eten bij A Gen Ing in Reijmerstok

bVision & Photography

Soms kom ikzelf ook wel eens een trafohuisje tegen, zoals dit schitterende pand van eetcafé A Gen Ing aan de Provincialeweg in Reijmerstok. Eetcafé A Gen Ing ligt in een prachtige omgeving, welke een uitstekende uitvalsbasis biedt voor een stevige wandeling of fietstocht. U kunt niet alleen genieten van een goede borrel met een versnapering, maar ook heerlijk lunchen en dineren. Reijmerstok maakt onderdeel uit van het plateau van Margraten. u vindt in de directe omgeving veel Landbouw, waaronder velden met Hop voor het brouwen van het Gulpener bier wat hier in het “eathoes”geschonken wordt.

bVision & Photography

Waar de stroom voor dit eetcafé vandaan komt bestaat geen twijfel. Ik heb zelden een zo’n mooie integratie gezien van een trafohuisje als hier. Het zijn uiteraard verschillende bedrijven, maar ze hebben elkaar goed gevonden in dit pand.

bVision & Photography

Reijmerstok (op z’n Limburgs: Rimmesjtòk) vind u als dorp in de gemeente Gulpen-Wittem in Zuid-Limburg. Het ligt ten zuidwesten van Gulpen en heeft ongeveer 550 inwoners. Het is ontstaan ergens in de middeleeuwen en is geleidelijk uitgegroeid tot een lintdorp. Als je de weg door het dorp volgt kom je vanzelf uit bij een oud viaduct, waar vroeger de tram van Maastricht naar Vaals overheen reed. Daar lag een halte anex losplaats waar de tram stopte.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

  1. Inderdaad héél mooi gedaan, als die plakkaten niet op de deuren zaten zou je het voor een gewoon aangebouwd schuurtje houden. Maar goed dat ze er wél op zitten want er zomaar even binnen stappen lijkt me niet erg verstandig.

  2. ‘A GEN ING’ … bijzondere naam. Toen ik naar de gevel op je eerste foto keek, dacht ik even dat er letters waren weggevallen, dus ik zat al zonder succes te puzzelen. 😉
    Maar terug naar het trafohuisje. Dat vormt op deze manier een fraai geheel met de rest van het gebouw.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.