Murals Heerlen – Kiepke
Murals Heerlen – Kiepke

Murals Heerlen – Kiepke

Heerlen staat bij de pers bekend als de muralhoofdstad van Nederland. De gemeente voert bewust beleid waarbij street art en urban art vormen alle ruimte krijgen. Ik probeer als inwoner van de gemeente Heerlen vele van deze murals te fotograferen en in de belangstelling te brengen:
Deze mural is gemaakt door Dzia, de uit Antwerpen afkomstige kunstenaar. Dzia staat vooral bekend om zijn dierlijke murals. Hij studeerde van 1998 – 2002 “Master in Visual Arts” aan Royal Academy of Fine Arts in Antwerpen. Hij heeft schitterende murals gemaakt waarvan er ene op een trafohuisje hier binnenkort verschijnt. Deze kip staat in de Willemstraat in Heerlen en was eigenlijk bedoeld als toegift op de Vos aan de Looierstraat.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

21 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.