Afscheid
Afscheid

Afscheid

Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan

En de tijd van gaan is nu gekomen. Ofwel we gaan afscheid nemen van onze mooie Peugeot 3008 en doen een stapje terug en ook weer vooruit. Na de perikelen rondom mijn knie en de vraag aan Peugeot of er iets te regelen was, was hun antwoord: “nee”. Kort maar krachtig, “nee”. Was eerst de bedoeling om de Peugeot eventueel om te ruilen voor een Peugeot met automaat, maar door dit antwoord voelde ik me ook niet meer geroepen om weer een Peugeot te gaan rijden maar hebben gekozen voor een kleinere automaat, een nieuw model Renault Clio. Het kleine monster, want de automaat is alleen maar leverbaar met de zwaarste motor, stapt makkelijker in en door de automaat wordt het gebruik van mijn linkervoet en knie ontlast. Als het goed is wordt deze in de eerste week van januari geleverd, in de onderstaande kleur.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

 1. Oh… daar ga je geen spijt van krijgen al zijn wij destijds juist van onze Clio afgestapt omdat we een iets hogere instap wilde met een automaat. Maar over de Clio’s waren we jarenlang tevreden.De huidige Susuki Splash voldoet ook prima maar wordt niet meer gemaakt dus die rijden we op. De automaat is heerlijk , vooral in de grote steden met veel stoplichten, als je voeten niet meer zo willen, ik wil niet anders meer.

 2. Een hele goede keuze Sjoerd,
  Ik heb vorig jaar een Renault Clio automaat gehuurd om naar Lies te gaan en het is een geweldig fijne auto.
  Alles er op en er aan, ruim en comfortabel, na de rit stapte ik fit als een hoentje uit de auto.
  De automaat werkt als een zonnetje. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 3. Ria van Felius

  Nou dat is in elk geval lekker snel. Zo’n automaat is fantasties vind ik nu ik eenmaal gewend ben en Joop heeft er ook veel gemak van met zijn af en toe pijnlijke voet….

  Maarrrr, die van ons is er lekker eerder 😀

 4. Nou jaaaaaaaaaaaaaaa, van de dealer.. nee?

  Goed gedaan, de clio, rijdt heerlijk kan ik vertellen als mede reiziger, mijn ouders hebben er nu al een paar jaar eentje, en zowel voorin als achterin zit goed 😀 Al is dat geen automaat nog… het is zo fijn dat dit kan, ik denk, mocht ik ooit nog een rijbewijs gaan halen? Dat het ook een automaat moet worden… denk ik… heel veel rij plezier straks!

  X

 5. Nee… gewoon nee… wat is dat nou voor dom antwoord. er is toch altijd wel ergens een ja. Misschien bevalt jou die ja niet, dat zou kunnen, maar met een nee jaag je iedereen weg. Nette auto heb je weer uitgekozen Sjoerd. Ziet er goed uit.

  Love As Always
  Di Mario

 6. ik heb dit jaar ook een andere auto moeten kopen , mijn swain collas of zoiets was kapot, nu zit ik hier te lachen met mijn eigen schrijfsel, ik ga eens googlen: :o):
  Een koppakking (in Vlaanderen ook wel met de Franstalige term joint de culasse aangeduid), ik ga het toch maar laten staan, ik ben ook wakker nu 😉
  Ik heb toen ook een automaat genomen
  * Een @->- voor jou.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.