Spanning op weg van Rumst naar Reet
Spanning op weg van Rumst naar Reet

Spanning op weg van Rumst naar Reet

bVision & Photography

Wie de elektriciteitscabine, zo wordt een trafohuisje in Belgie genoemd op de hoek van de Rumstsestraat en de Hoge Meentochtstraat passeert op de weg van Rumst naar Reet, kan er niet omheen. Op de cabine is een schitterende afbeelding neergezet van de rugstreeppad, gemaakt door de artiest Dzia. Dzia staat wereldwijd bekend als de kunstenaar van dieren.

bVision & Photography

Je vind afbeeldingen va Dzia uiteraard door heel Belgie, maar ook in Heerlen en de rest van de wereld. Dzia is geboren in Antwerpenaar, maar woont al een tijdje vlak onder Antwerpen, in de Rumptse deelgemeente Terhagen, Dit is een van zijn meesterwerken, de Electriciteitscabine aan de vroegere Rumptse zwemkom. De afbeeldingen zij eigendom van Dzia en kun je in groot formaat vinden op zijn site

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd. Een prachtig kunstwerk is dit huisje zo geworden, bijna jammer dat het zo afgelegen staat. Zoiets moet in de stad staan zodat veel mensen er van kunnen genieten.
    Een fijne zondag gewenst, aan de lucht te zien komt de zon er al aan.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.