Hoort wie…
Hoort wie…

Hoort wie…

bVision & Photography

Afgelopen weekend hebben we getracht om te parkeren bij winkelcentrum Makado in Beek. Mijn dochter had bedacht om daar even rond te gaan kijken voor iets nieuws om aan te trekken. Wisten wij veel dat Sinterklaas daar zou komen. Het was er loeidruk. Ik heb een heel leuk filmpje van Sinterklaas met een persoonlijke boodschap voor Jeslynn en haar vader en moeder. Maar helaas voor u kan ik dat niet publiceren, privé gewoon. Maar ik kan u vertellen dat Jeslynn helemaal niet gecharmeerd is van zwarte Pieten en Sinterklaas. Dus die persoonlijk boodschap kon ze thuis in alle rust nog eens bekijken.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 Comments

  1. Geweldige foto van dit schattige dametje. Toch juist leuk om zo onverwacht tegen Sint en zwarte Piet aan te lopen, scheelt veel stress vooraf en je hoefde niet te wachten. Dat wantrouwen verdwijnt wel als de pakjes gebracht zijn;-)

  2. hahahahahaha geweldig haar blik alleen al! Die spreekt boekdelen, haal me hier weg! 😉 Zoiets.

    Dat komt natuurlijk nog wel, nichtje hier echter is helemaal klaar voor de Sint en voor de duvel niet bang… compleet andersom, met Luca moet ik het nog zien natuurlijk, daar vieren we het nu voor het eerst mee, maar hij is nog net geen 2… en vorig jaar, ja nog echt baby, wist hij veel 😉

    Leuk!

    X

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.