Murals Heerlen – Miosis in de stadstuin
Murals Heerlen – Miosis in de stadstuin

Murals Heerlen – Miosis in de stadstuin

bVision & Photography

Heerlen staat bij de pers bekend als de muralhoofdstad van Nederland. De gemeente voert bewust beleid waarbij street art en urban art vormen alle ruimte krijgen. Ik probeer als inwoner van de gemeente Heerlen vele van deze murals te fotograferen en in de belangstelling te brengen:
Sinds een tweetal weken is Heerlen weer een mural rijker. Deze Mural is gemaakt door de Heerlense kunstenares Marijke Ludwig ofwel Miosis. Deze gouden mural is geplaatst aan de nog vrije zijde van het pand aan de schinkelstraat aan de kant van de stadstuin. Marijke maakt overigens ook schitterende verfijnde tattoos.

Speak Your Words

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.