Sint & Piet – Wiede wiede Wiet
Sint & Piet – Wiede wiede Wiet

Sint & Piet – Wiede wiede Wiet

bVision & Photography

Gisteren was het weer eens zover. Toen we terug kwamen van de boodschappen was het feest al begonnen, de zoveelste wietplantage werd leeggehaald hier in Hoensbroek en de tent werd gesloten. Ik snap niet dat mensen niet in de gaten hebben dat wiet een zo kenmerkende geur heeft dat je dat zonder een fatsoenlijke schoorsteen met naverbrander, het in een woonhuis in een woonwijk niet kunt kweken. Eenmaal wiet geroken vergeet je die geur namelijk nooit meer. Niet alleen de plantjes worden “gewied”, maar ook alle apparatuur gaat de container in. Let op, ik vel geen oordeel over het gebruik van wiet. Voor sommige mensen is medicinaal gebruik zelfs aan te raden. Oordelen is een zaak van de rechter.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 reacties

 1. logbankje

  Soms denk ik wel maak wiet legaal, scheelt een hoop criminaliteit en is veiliger dan alle andere illegale drugs. Hans

  @ Een sinkhole door de mijnen is een grote vrees, nog erger dan de gasvelden in Groningen zegt men.

 2. Brand, wateroverlast, stank en problemen met de electriciteit zijn vaak de oorzaak van het ontruimen van een illegale kwekerij.

  Over het onschuldige olie gebruik hoor ik alleen maar goede berichten.

  Ik onthoud mij even van verdere oordelen of veroordelen.

  Stille groet,

 3. Ik kan er zware hoofdpijn van krijgen, ben nog altijd op zoek naar een goede CBD? DCB? of welke olie dan ook… inderdaad, medicinaal, de reguliere zover die betaalbaar zijn, werken niet voor mij… geen idee wat een plantage voor geur geeft, ken het alleen van als het gerookt wordt, en soms staan ze onder mijn balkon, deur open, waait bij mij naar binnen, blegh…

  En het is legaal het roken ervan, nu nog even de plantages… legaliseren voor Nederland.. klaar!
  X

 4. Ik word zo ongeveer onpasselijk van die geur.
  Wietplantages zijn gevaarlijk, maar die chemische pillenfabrieken die nu regelmatig worden ontmanteld zijn nog vele malen gevaarlijker. Idem de rotzooi die op straat wordt weggesmeten. “Entsorgt” noemt de Duitser dat. Bah.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.