Heerlen staat bij de pers bekend als de muralhoofdstad van Nederland. De gemeente voert bewust beleid waarbij street art en urban art vormen alle ruimte krijgen. Ik probeer als inwoner van de gemeente Heerlen vele van deze murals te fotograferen en in de belangstelling te brengen: Deze schakende raven aan de Schinkelstraat in Heerlen zijn van Wesley van Heugten (Daze Two) ik vond er deze begeleidende tekst bij:
To feel free like a bird, you have to work hard or beat the system. The system is created in such a way that we’re always checkmate, but together we can be strong and beat it. For the king and queen, who look down on us, is our struggle their amusement.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.