Hey tuup, Enne…
Hey tuup, Enne…

Hey tuup, Enne…

Afgelopen weekend was ik even zwemmen in Heerlen, Sakkerdjie er viel veel regen naast me, kom ik op de Oranje Nassau straat deze tuup tegen, zo zie je maar weer, als je nergens komt maak je ook niks mee. Het was geen aardige tuup. Sta ik een half uur tegen hem te lullen dat ik de nieuwe ENNE bij de VVV ga halen, zegt die niks terug. Ik heb nog maar eens vriendelijk naar hem geknikt en ben maar verder gelopen naar de VVV, blijkt dat nu Visit Zuid-Limburg Shop te heten… Je zou er zo aan voorbij lopen. Dat ik even later op een gladde vloer een zwieper maakte en daarna toch moeite had om weer terug te lopen zal ik maar snel vergeten…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

25 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, hopelijk niet teveel blauwe plekken opgelopen. Van zo’n tuup zou je het koud krijgen zeg, sjiek of niet een streng figuur.
    Ik ga zo weer zwemmen het is tenslotte maandag. Ik wens je een fijne maandag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.