Eendjes, eendjes, overal eendjes…
Eendjes, eendjes, overal eendjes…

Eendjes, eendjes, overal eendjes…

bVision & Photography

Kijk hier wordt ik even een portie blij van… Gisteren moesten we even naar België en waren zo dichtbij Loods 5 in Maastricht. Niet dat we echt iets nodig hadden, dat dachten we tenminste, maar het is altijd leuk om even door die hallen aldaar te lopen. En daar werden we verrast door deze beestjes… Ik kan me ergens herinneren dat er in Amsterdam ook een pandje moet liggen met alleen maar eendjes, dat heb ik ergens ooit op een blog gelezen. Maar als je dit ziet wordt je toch echt blij, alleen al door de kleuren. Dat we door een storing in de parkeerautomaat ook nog gratis mochten parkeren was mooi meegenomen. En nee, ik heb geen eendje(s) gekocht.

bVision & Photography
bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, wel grappig om te zien zo in een winkel, maar ik heb niets met eendjes voor in huis. Ik heb wel een plankje in de kast met verschillende katten, maar dat moeten er ook niet meer worden zo is het wel genoeg.
    Ik wens je een fijne oudejaarsdag toe.

  2. ik heb ook ooit verschillende eendjes in de badkamer gehad, maar met de verandering laatst kon ik ze niet meer op bad zetten…maar ik blijf ze leuk vinden
    Ik wens je een fijne Eindejaarswissel en hier is een @->- voor jou.
    Tot volgend jaar !(¯`’•.¸*♫♪♥(✿◠‿◠)♥

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.